//

Visrestaurant

Welkom bij restaurant de Zeezot, dé ultieme bestemming voor liefhebbers van verse visgerechten in Westkapelle. Stap binnen en laat je betoveren door de heerlijke smaken van de zee, geserveerd in een gezellige ambiance.

Als gerenommeerd visrestaurant in Westkapelle, zijn we trots op onze passie voor verse streekproducten en onze toewijding aan het serveren van alleen de allerbeste en meest verse visgerechten.

Wij worden alleen blij van écht verse vis. En hopelijk jij ook! Daarom werken we alleen met écht verse vis. Dat betekent dat we bijna elke dag een ander aanbod hebben, het is 100% afhankelijk van de vangst van de dag. Op deze manier hebben wij elke dag een eerlijk, duurzaam & vooral lekker aanbod van verse vis.

Of je nu een liefhebber bent van klassieke visgerechten of op zoek bent naar een nieuwe culinaire ontdekking, ons visrestaurant in Westkapelle heeft voor elk wat wils. Ons ervaren team staat klaar om je te verwelkomen en je smaakpapillen te verwennen met nieuwe, verrassende, maar vooral verrukkelijke visgerechten.

Onze visgerechten staan niet op onze kaart, maar op ons dagvangst-bord. De gerechten passen we dagelijks aan, dus we raden je aan pas naar onze visgerechten te kijken op de dag dat je komt eten!

Reserveer vandaag nog je tafel en bereid je voor op een culinair verrassend visgerecht.